BEAUTY ANGEL LIGHT

Mere end en engleblød hud

 • Beauty Angel Light stimulerer din collagen produktion.
 • Giver en strålende glød og en glat og velplejet hud.
 • Reducerer fine linjer og rynker på hele kroppen.
 • Reducerer mørke rander og hævelser under øjnene.
 • Blødgører og udglatter din hud som aldrig før.
 • Reducerer strækmærker og arvæv markant.
 • Reducerer uren hud og akne markant.
 • Reducerer pigmentpletter, ældningspletter og fregner.
 • Strammer huden op og giver et mere ungdommeligt look.
 • Giver en varm og afslappende behandling.
 • Frigiver kroppens endorfiner, og giver dig derfor en følelse af glæde og velvære.

Ovenstående er kun en del af de postive ting Beauty Angel lyset gør for din hud og krop.

TID: 20 minutter.

PRIS: 125 kr.

10-TURSKORT: 900 kr.

Book med fordel en Beauty Angel Light tid i forbindelse med en ansigtsbehandling, og slut velværen af med behageligt lys og dejlig varme, mens din maske trænger endnu bedre ind.

Jeg anbefaler forløb efter din alder
 • Afhængig af ens alder skal man tage 2-3 behandlinger om ugen de første 4-6 uger for at booste collagenproduktionen.
 • Når opstartsbehandlingerne er gennemført, vedligeholdes resultaterne med 1-2 behandlinger om måneden alt efter behov.
Beauty Angel Light

Kunden siger

"Jeg læste om Beauty Angel Light på Top til Tå´s hjemmeside og fik lyst til at prøve det, selvom jeg var meget skeptisk overfor, hvad det solarie lignende lys kunne gøre for min hud. Efter 20 gange lys, over 10 uger, kan jeg se en kæmpe forskel på min hud. Min hud i ansigtet er strammet op, der var faktisk en kollega der spurgte, om jeg havde fået et ansigtsløft. Jeg havde et lyserødt ar på brystet, som er blevet helt hvidt og usynligt. Jeg var begyndt at få rynker på mine ben, fordi jeg har taget for meget sol, da jeg var yngre og ikke har været så god til at smøre mig med fugtighedscreme, så huden var blevet krappet. Efter jeg er begyndt med Beauty Angel Light, er huden igen blevet glat og fin. På hele kroppen føles huden mere blød og ung. Det har gjort noget godt for min hud, at jeg har taget et bad og skrubbet huden på hele kroppen lige inden lysbehandlingen.

Jeg vil helt sikkert fortsætte med Beauty Angel Light".

Lone Sørensen

Samsø

Beauty Angel Light reparerer huden

Hudens udseende FØR

Beauty Angel Light

Beauty Angel Light

Beauty Angel Light

Hudens udseende EFTER

Beauty Angel Light

Beauty Angel Light

OM BEAUTY ANGEL LIGHT

Lysterapi med collagenlys.

Resultaterne af Beauty Angel lys hænger direkte sammen med hudens alder og dens aktuelle sundhedstilstand.

I observationsstudier har over halvdelen af forsøgspersonerne allerede efter ti behandlinger bemærket en betydelig reduktion af fine linjer og rynker i ansigts- og dekolleté-området.

Efter ca. 10 behandlinger var forbedringerne synlige for størstedelen af brugerne.

Også den tydelige forbedring af hudens fasthed og elasticitet over hele kroppen blev bekræftet af alle forsøgspersonerne. Efter afsluttet behandling fortsætter collagen- og elastinsynteseprocessen et stykke tid endnu.

Desuden sørger behandlingerne for, en forbedret keratinocytomsætning. Keratin virker vandafvisende, og beskytter derfor huden og gør den elastisk.

Min klinik er kun åben ved tidsbestilling

Ring alle hverdage mellem kl. 16.00-18.00

+45 22 99 80 05 eller send mig en SMS,

så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.